Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 500 gram Tagliatelle/of penne
- 2/3 Stevige handperen in blokjes
- 100/150 gram Pecannoten
- 3/4 Bosuitjes in ringen
- 200 gram Gorgonzola of naar smaak meer
- ruim 1 dl Witte wijn
- 1 groot bekertje Creme fraiche
- 1 eetlepel Fijn gehakte peterselie
- Zout en vers gemalen peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Peren in blokjes snijden
- Pecannoten grof hakken
- Bosuitjes in ringen snijden
- Tagliatelle/Penne koken (zie verpakking) ondertussen...
- Bosuitjes in wat olijfolie 3 minuten bakken
- Witte wijn erbij en de crème fraiche
- Gorgonzola laten smelten in de saus
- wat vers gemalen peper erbij en de eetlepel peterselie
- Pasta en saus mengen
- Als laatste peer en pecannoten erdoor scheppen!
- Een vegetarisch gerecht wat ook met een rundersteak of kaassnitzel prima te combineren is! Als groente is een gemengde salade/rucola met spekjes en honing mosterd saus erg lekker!
Deel dit Recept