Porties |
stuks
|
Ingrediënten
- 250 gram Zelfrijzendbakmeel
- 125 gram Bruine basterdsuiker
- 4 theelepels Speculaas/koek kruiden
- mespunt mespunt zout
- 100 gram Koude harde boter
- 6 eetlepels Melk
- Bakpapier
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Roer de droge ingrediënten ( Zelfrijzend bakmeel, mespunt zout, bruine basterdsuiker en de speculaas/koekkruiden door elkaar
- Oven voorverwarmen op 175 graden
- Bakblik bekleden met bakpapier.
- Voeg bij de droge ingrediënten de 100 gram koude boter en de 6 eetlepels melk.
- Kneed dit geheel tot een bal!
- Maak vervolgens kleine balletjes ter grote van een knikker en leg die op de bakplaat die bekleed is met bakpapier.
- Ongeveer 25 minuten in de oven en je eerste (ECHTE) pepernoten zijn klaar!
Deel dit Recept