Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 stuk Turksbrood
- 600 gram Shoarmavlees Liefst zelfgemaakt
- 75 gram Geraspte Kaas
- 1 Gemengde salade
- 1 bak knoflooksaus Ook natuurlijk lekkerder zelf gemaakt
- 1 scheut Olijfolie om in te bakken Verder nog een koekepan en een vel bakpapier.
Knoflooksauzen
- 3 eetlepels Mayonaise
- 2 tenen Knoflook uitgeperst
- 1 eetlepel joghurt
- 2/3 sprietjes Bieslook fijn geknipt
- 1 klein kneepje Honing Meng dit alles door elkaar en zet afgedekt in de koelkast!
Knoflooksaus recept 2
- 1/2 pot Mayonaise
- 1 bekertje Creme fraiche
- 3 tenen knofloof geperst
- klein beetje Poedersuiker Meng dit alles ook goed door elkaar en zet afgedekt in de koelkast
Ingrediënten
Knoflooksauzen
Knoflooksaus recept 2
|
|
Instructies
- Verhit de koekenpan met wat olie en bak de shoarma op middelhoog vuur, net gaar en goudbruin.
- Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd aan de bovenkant van het brood een ronde kap af en vul het brood met de shoarma en bestrooi met kaas.
- Leg het brood en de broodkap op een, met bakpapier bekleed, bakblik en bak circa 10 minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten is en het brood licht goudbruin en knapperig.
- Verdeel de salade en wat knoflooksaus over de shoarma en dek af met de broodkap.
- Snijd het brood met een scherp broodmes in vieren en serveer direct.
Deel dit Recept