
Porties |
|
Ingrediënten
- 2 tenen Knoflook
- scheutje Olijfolie extra vergine
- 1 bakje Ricotta (250 gr)
- 4 afbak broodjes Ciabatta’s of gewoon een geroosterde boterham
- 1 eetlepel en/of Gedroogde basilicum of 2-3 blaadjes verse basilicum
- 1 eetlepel Fijngesneden bieslook
- Parmaham of serranoham
- Snufje zout en peper
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Snijd het brood in plakjes en rooster/bak de broodjes bruin en knapperig
- Doe de ricotta in een bakje. Pers 1 teentje knoflook boven de ricotta uit. Voeg de basilicum, bieslook, scheutje olijfolie en een snufje zout en peper toe en meng alles door elkaar.
- Smeer een beetje van de ricotta op een broodje en leg daar een (halve) plak ham op. Afmaken met een snufje peper en smullen maar.
Deel dit Recept