Gemeente Epe houdt Open Huis: neem een kijkje achter de schermen in het gemeentehuis!

door | okt 25, 2024 | Nieuws

Op woensdag 20 november organiseert de Gemeente Epe een Open Huis in het gemeentehuis. Een unieke kans voor alle inwoners om een kijkje achter de schermen te nemen en te ontdekken wat er allemaal gebeurt binnen de gemeente. Hoewel het gemeentehuis al veel inwoners heeft ontvangen, zijn er nog steeds Epenaren die het gebouw nooit van binnen hebben gezien. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er toch achter die deuren boven aan de grote witte trap te zien is, opent de gemeente nu haar deuren.

Volop activiteiten voor jong en oud
Het programma zit vol activiteiten voor alle leeftijden. Er is een presentatie over hoe de gemeente werkt, bezoekers kunnen in gesprek gaan met raadsleden en meer te weten komen over de verschillende projecten waar de gemeente aan werkt. Verschillende teams presenteren hoe ze zich inzetten voor de inwoners en hun leefomgeving. Ook is er informatie over werken bij de gemeente Epe.

Kinderen kunnen kleuren en knutselen, en iedereen is welkom om de ambtsketen van de burgemeester van dichtbij te bekijken. Ook kunnen bezoekers vragen stellen of ideeƫn delen op een speciale ideeƫnwand.

Rondleiding
Tijdens de rondleiding krijgen bezoekers een uniek inkijkje in de kantoren van de burgemeester, wethouders en medewerkers. Ook kan men een blik werpen in de raadzaal, waar belangrijke beslissingen worden genomen. Een extra bijzonder onderdeel van de rondleiding is het bezoek aan het gemeentearchief, een stukje geschiedenis van Epe dat normaal niet toegankelijk is voor publiek.

Van harte welkom
Burgemeester Tom Horn nodigt iedereen van harte uit: ā€œHet gemeentehuis is het huis van de gemeente. We zetten dan ook graag onze deuren voor u open. We willen u graag laten zien hoe we samen met u en voor u werken aan een gemeente waar iedereen fijn kan wonen, werken en leven. Ik heet u op 20 november graag persoonlijk welkom!ā€

Mis deze unieke kans niet en kom langs op woensdag 20 november tussen 16.00-20.00 in het gemeentehuis van Epe. Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen. Iedereen is van harte welkom!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: