‘Irin Yoga’ opent yogastudio in Vaassen

door | okt 22, 2024 | Nieuws

 

     

 

Foto’s: eigen foto’s

 

Vaassen – Op maandag 4 november opent de yogastudio ‘Irin Yoga’ haar deuren aan de Deventerstraat 4 te Vaassen. Yogadocent Irin Eleveld geeft al een aantal jaar les bij verschillende yogastudio’s en sportscholen in Apeldoorn en Vaassen. Toen zij een jaar geleden in Vaassen kwam wonen, ontstond al vrij snel de wens om haar eigen plek te gaan creëren. Vanaf 4 november zal Irin Yoga wekelijks lessen in Hatha en Yin Yoga verzorgen en is er een speciale les voor mensen met het Post Covid Syndroom.

Irin Eleveld volgde een zogeheten ‘500uurs opleiding’ waardoor ze een brede basis heeft in zowel Hatha Yoga (een actievere vorm die werkt met beweging en spierkracht) als Yin Yoga (een meer passieve vorm die werkt in ontspanning op het bindweefsel). Binnen de opleiding heeft Irin zich gespecialiseerd in yoga in combinatie met klank en creativiteit. Regelmatig neemt zij haar ukelele mee voor een mantra tijdens de les, of organiseert zij speciale activiteiten zoals ‘Retraite Dagen’, ‘Yoga & Klank’ en ‘Mantrazingen’.

 

Yogalessen bij Post Covid Sydroom

Naast de reguliere yogalessen zal Irin ook yogales aanbieden voor mensen die klachten hebben overgehouden aan hun covid besmetting. Deze speciale lessen voor mensen met het Post Covid Syndroom zijn prikkelarm en worden ingezet vanuit de Yin Yoga theorie; in ontspanning het brengen van rek en druk op het lichaam waardoor energie in het lijf meer gaat stromen en afvalstoffen meer in beweging komen en afgevoerd kunnen worden. Irin weet uit eigen ervaring hoe het is om restklachten over te houden aan de covid besmetting. Yoga heeft haar geholpen haar systeem weer opnieuw te leren kennen en weer meer te leren waarderen. Ze wenst dit ook iedereen toe die nog aan het zoeken is naar de nieuwe balans na het ziek zijn.

 

Ieder lijf is uniek, ieder mens heeft zijn eigen yoga beoefening. Binnen de lessen staat voorop dat de deelnemers handelen hoe dat voor hen passend is. Ook met blessures en/of beperkingen zijn er vaak opties te vinden.

 

Irin Yoga start met lessen op:

Maandag 9.00-10.15 Yin Yoga

10.30-11.45 Hatha Yoga

Dinsdag 10.30-11.45 Yin Yoga

Donderdag 13.45-15.00 Post Covid – Yin Yoga

18.45-20.00 Yin Yoga

20.15-21.30 Hatha Yoga

Voor alle informatie over Irin Yoga kijk je op www.irinyoga.nl. Ook is Irin Yoga te volgen op Instagram en Facebook.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: