Eerste overwinning voor Regio ’72

door | okt 7, 2024 | Nieuws

Na vier nederlagen heeft Regio ’72 voor het eerst dit seizoen succes geboekt. SDO uit Westerhaar werd na een aantrekkelijke wedstrijd met 18-15 verslagen.

De jonge ploeg van Gert van Essen verloor dit seizoen de eerste vier wedstrijden. Vooral de laatste twee uitwedstrijden werden dik verloren, desondanks ging de ploeg tegen SDO er met volle moed tegenaan. Jordi Molendijk schoot direct met scherp waardoor Regio ’72 snel een ruime voorsprong pakte. In het andere vak maakte in de eerste helft Rens Dijkstra de nodige doelpunten waardoor de Vaassense ploeg uitliep naar een ruime voorsprong. Vlak voor rust scoorde SDO een aantal doelpunten wat leidde tot een 10-8 ruststand in Vaassens voordeel.

Na de pauze zakte Regio ’72 even in en bleef SDO stug doorgaan. Zij bogen de achterstand om in een 10-12 voorsprong. Regio ’72 gaf echter niet op en door het inzetten van vier wissels kreeg Regio ’72 weer grip op de wedstrijd. Regio ’72 pakte een voorsprong en won verdiend met 18-15, waardoor de Vaassenaren nu een beter onderling resultaat hebben. Volgende week maakt Regio ’72 nog kans op handhaving als thuis gewonnen wordt van kampioen Vitesse uit Beilen. Als Regio ’72 het sterke spel van deze week weer laat zien, belooft het weer een mooie wedstrijd te worden.