Poppendokter bij Boeken en Babbels

door | okt 1, 2024 | Nieuws

Vrijdag 11 oktober is de volgende Boeken en Babbels in de bibliotheek in Vaassen. Het onderwerp is poppendokter/knuffeldokter. Nieuw is dat deelnemers zich van te voren moeten aanmelden. Er is plek voor maximaal 15 peuters. Boeken en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 1 – 4 jaar, georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en Koppel-Swoe. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

 

De peuters mogen hun (zieke) knuffel of pop meenemen om deze samen met Bernadette te onderzoeken en beter te maken. Samen een pleister plakken, of is er toch nog iets meer nodig om beter te worden? De kinderen mogen natuurlijk ook al hun vragen stellen over dokters en ziek zijn.

Is de pop of knuffel weer beter of moeten ze nog even op hun beurt wachten? Dan kunnen de peuters en hun knuffels gezellig aanschuiven bij een voorleesverhaal over het thema.

 

Gratis, aanmelden noodzakelijk

Bij Boeken en Babbels ontmoet je andere ouders en grootouders, kun je ervaringen en tips delen en leer je meer over de ontwikkeling van het jonge kind.

De Boeken en Babbels bijeenkomsten zijn altijd van 10 – 11 uur. Aanmelden is noodzakelijk, deelname is gratis. Meld je aan!

Dat kan via bibliotheeknoord-veluwe.nl.

Adres: Bibliotheek Vaassen, Dorpsstraat 48, 8171 BR Vaassen

Ook in november is er weer Boeken en Babbels: 29 november, Muziek op schoot.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: