Chocoladeletters met een oranje tintje

door | sep 28, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto VFC

 

Nog wat weemoedig verlangen we een beetje terug naar de zomeravonden van een maand geleden.

De overgang naar regen , lange avonden en dikke truien is ieder jaar weer even slikken; ja het is echt weer voorbij die mooie zomer. Om het leed wat te verzachten brengen we weer sfeer in onze huizen. De kaarsjes gaan aan, de open haard wordt opgestookt en met een dekentje op de bank en een vers kopje thee missen we nog maar een ding: chocola!

Komt dat even goed uit voor de Vrienden van Vaassens Fanfare! De lekkerste actie van het jaar staat  weer voor de deur namelijk de chocoladeletteractie van Vaassens Fanfare Corps.

Goede tradities houden wij graag in ere. Zoals ieder jaar worden in de week van 21 oktober weer melk en pure chocoladeletters van deur tot deur verkocht. En wist u dat deze letters de laatste jaren ook een oranje tintje hebben? Zoals dat gaat in ons gemoedelijke  Vaassen helpt de ene club de andere. Zo is er een samenwerking ontstaan met de Oranjecommissie Vaassen waarbij  we elkaar helpen met onze acties. Een samenwerking waar de Vrienden van Vaassens Fanfare erg blij mee zijn want Vaassen is groot en om alle deuren langs te gaan vergt heel wat inspanning. Let dan ook extra goed op als u op woensdagavond een letter koopt; wellicht is het er een met een oranjetintje.

Nu hebben wij het hele alfabet in de doos maar als u niet de eerste bent waar we aanbellen kan het zijn dat net uw favoriete letter ( die met de meeste stukken) verkocht is. Deze teleurstelling kun u zichzelf besparen door letters in de voorverkoop te bestellen. Dat kan nog tot 6 oktober dan zorgen wij dat de gewenste letters bij u thuis worden bezorgd. De bestellijsten vind u op onze website: http://www. vaassensfanfarecorps.nl

Ondanks een flinke prijsstijging op de cacao kunnen wij, met dank aan onze vaste leverancier, de letters voor de scherpe prijs van 1,75 verkopen. Anders dan bij de meeste thuisbezorgers rekenen wij geen bezorgkosten, onze bezorgers hebben de tijd en rijden u niet met een busje van de sokken. Inmiddels kunt u behalve contant ook met een QR code betalen; gemakkelijker kunnen we het u niet maken.

Hopelijk treffen wij u weer thuis  en wordt deze actie evenals voorgaande jaren weer een geweldig succes .

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: