Porties |
|
Ingrediënten
- 400 gram tagliatelle
- 500 gram Kipfilet
- 250 gram Champignons
- 250 gram Broccoli
- 1 grote Ui
- 2 stronkjes Prei
- 1 zakje champignonsaus
- 2 dl Witte wijn
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Snij prei en ui in ringen. Maak de broccoli schoon en snij deze in roosjes. Snij de kipfilet in blokjes en de champignons in plakjes.
- Doe een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de kipblokjes met zout en peper goudbruin.
- Zet ondertussen een ruime pan water op voor de tagliatelle en kook deze met een beetje zout beetgaar. (Zie verpakking)
- Doe de ui- en de preiringen bij de kipfilet en smoor deze een paar minuten mee.
- Voeg de broccoli en wijn toe en laat dit 10 minuutjes pruttelen.
- Voeg de gesneden champignons toe en laat deze een minuutje mee pruttelen.
- Als laatste een scheutje kookroom toevoegen en het zakje champignonsaus. Even goed doorroeren! en laat dit nog 5 minuten pruttelen onder af en toe roeren.
- Lekker dus met o.a. tagliatelle, rijst, spaghetti, tomatensalade en ciabatta!
Deel dit Recept