Diploma’s voor nog veiligere feesten bij De Rossumdaerpers

door | sep 16, 2024 | Nieuws

 

In de aanloop naar de gezellige avond met darten en vogelschieten in de Biergarten am Mühle en het Bier und Weinfest van 11 en 12 oktober heeft De Rossumdaerpers opnieuw een belangrijke stap gezet, want er zijn diploma’s uitgereikt voor medewerkers van de veiligheid en EHBO. Daarmee blijft de club voldoen aan alle voorschriften vanuit de overheid om veilige feesten te houden.

Tijdens een gezellige barbecue met de betrokken medewerkers lagen er twee diploma’s klaar. De één staat voor AZADI (Acute Zorg bij Alcohol en Drugs Incidenten) en die is gehaald door Annemarie te Riele, Marlous van Schoonhoven, Marloes te Riele, Bouke Hogenkamp en Paul van Essen. Zij zijn hiervoor vijf avonden samengekomen om zich voor te bereiden op gebeurtenissen die hopelijk nooit plaats hebben.

Verder haalden Ester te Riele, Felice van Amersfoort, Gert Groeneveld en Wout van de Waal Evenementen zorgverlener categorie twee. Nadat zij met het oog op de activiteiten voor De Rossumdaerpers eerder al de basiscursus BLS/PBLS (Basic Life Support en Pediatric Basic Life Support) hadden gevolgd, hebben zij nu ook deze cursus gevolgd, waardoor zij opnieuw zes avonden ‘in de schoolbanken’ hebben gezeten om de feesten van De Rossumdaerpers in zo goed mogelijke banen te leiden.

Om de dank van de vereniging uit te spreken, ontvingen zij hun diploma’s uit handen van voorzitter Jan Hagen in het bijzijn van vertegenwoordigers van adviesbureau J. van Wieren die de cursussen hebben gegeven. Juist voor de mensen die tijdens alle festiviteiten van De Rossumdaerpers het hoofd er altijd bijhouden, ging dit heugelijke moment natuurlijk gepaard met een hapje en een drankje.

Ook in dit opzicht is de club dus klaar voor de oktoberfeesten op 11 en 12 oktober, waarvoor de inschrijving en voorverkoop al is begonnen via de officiële website van de vereniging via een button op de homepage op www.rossumdaerpers.nl. Maar belangstellenden kunnen ook rechtstreeks op deze url klikken: https://leden.rossumdaerpers.nl/tickets

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: