Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gezamenlijk concert harmonieorkest Prins Bernhard en Zang en Vriendschap Emst

november 16 19:30

Zaterdagavond 16 november a.s. geven harmonieorkest Prins Bernhard Emst en de koren Next, Song and Relation en Gemengd Koor Zang en Vriendschap uit Emst een gezamenlijk concert in de Hezebrink in Emst. Beide verenigingen vieren dit jaare jubileum.
Prins Bernhard vierde in maart van dit jaar hun 85-jarig bestaan met een prachtig jubileumconcert in de Hebrink. Daar werd onder andere het speciaal voor hen geschreven nummer ‘In en Om de Sprengen’, gecomponeerd door Tjeerd Nijhof, ten gehore gebracht.

Zang en Vriendschap bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar en heeft dat onlangs gevierd met een groots opgezet jubileumconcert in de feesttent in Emst met medewerking van Karin Bloemen. Beide verenigingen die op donderdagavond in de Hezebrink hun repetitieavond houden, hebben nu de handen ineengeslagen en zijn bezig met de voorbereidingen van een gezamenlijk concert om zo het jubileumjaar op een bijzondere manier af te sluiten.
Het concert zal voor de pauze grotendeels bestaan uit afzonderlijke optredens van de beide verenigingen. Na de pauze zullen zij gezamenlijk van zich laten horen. Hiervoor hebben de dirigenten van beide verenigingen diverse arrangementen gemaakt. Zo zal onder andere een medley van ‘The Beatles’ en het bekende Afrikaanse nummer ‘Dry your Tears’ onderdeel zijn van het programma.

Het belooft een bijzonder concert te worden, noteer daarom zaterdagavond 16 november alvast in uw agenda!

Gegevens

Datum:
november 16
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: