Aanmelden voor darten en vogelschieten eveneens geopend

door | sep 12, 2024 | Nieuws

Nadat De Rossumdaerpers eerder al is gestart met de voorverkoop van het Bier und Weinfest, opent de carnavalsvereniging deze woensdag – 11 september – vanaf 19.00 uur eveneens de aanmelding voor het darttoernooi en het vogelschieten: die allebei op vrijdag 11 oktober in de Biergarten am Mühle (de tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken) worden gehouden tijdens een gezellige feestavond.

De inschrijving loopt alleen via de officiële Internetsite van de club. Er verschijnt een button op de homepage op www.rossumdaerpers.nl. Maar belangstellenden kunnen ook rechtstreeks deze url aanklikken: https://leden.rossumdaerpers.nl/tickets. De inschrijving start automatisch op woensdag 11 september om 19.00 uur.

Het belooft een even ontspannen als gezellige avond te worden, waarbij De Rossumdaerpers voor het darttoernooi samenwerkt met Gewoon Deurgoan. Dat zorgt voor de ondersteuning van de organisatie en de banen. De finales van het darten hebben plaats op het podium van de Biergarten am Mühle, wat de avond voor de deelnemers extra speciaal maakt. Er zijn ook mooie prijzen te verdienen die worden aangeboden door De Beuk uit Vaassen. Al decennia ontwerpt, fabriceert en levert dit bedrijf werkbanken, soldeertafels, machinetafels en andere nuttige accessoires voor onder meer technieklokalen en werkplaatsen. Bij de prijzen kan onder meer worden gedacht aan een ballonvaart.

Voor het vogelschieten werkt de vereniging zoals altijd samen met het Sint Maartensgilde uit Epe. Het betekent dat de Koning van Vaassen zich plaatst voor de strijd om het Koningschap van de gemeente Epe. Op 11 oktober verdedigt Jan Konijnenberg zijn titel, al moet worden gezegd dat in al die jaren het nog nooit is voorgekomen dat een Koning van Vaassen Koning is gebleven. Het belooft al met al een super gezellige avond te worden, waarbij de DJ’s van de vereniging (Laurens en Remco) voor een muzikale omlijsting zorgen die geheel past bij een Biergarten.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: