Exclusieve rondleiding met gebarentolk bij kasteel Cannenburch

door | sep 4, 2024 | Evenementen, Nieuws

In de week van de toegankelijk is er bij de Cannenburch in Vaassen op zowel woensdag 9 als zaterdag 12 oktober een exclusieve rondleiding voor doven en slechthorenden. Terwijl onze rondleider je mee neemt door het kasteel, laat de gebarentolk je intussen genieten van de vele bijzondere verhalen. 

Foto’s: eigen

Hoe ging het er aan toe in de 18e eeuw in dit kasteel? Welke familie heeft het honderden jaren bewoond, wie was Anna Margaretha en wat is het belang van het vele water rondom dit kasteel op de Veluwe? Er zijn vele verhalen te ontdekken bij kasteel Cannenburch die wij graag voor een breed publiek toegankelijk maken.
Ben je doof of slechthorend en nieuwsgierig naar de verhalen achter de vele bijzondere vertrekken zoals de middeleeuwse keuken of de beletage met haar imposante ontvangsthal dan laat de gebarentolk je graag zien hoe het er aan toe ging in dit kasteel op de Veluwe.
Nieuwsgierig naar deze rondleiding maar kun je niet op een van deze twee dagen er bij zijn? Neem dan contact met ons op via cannenburch@glk.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot (groeps-) rondleidingen met gebarentolk.
Datum & tijd: woensdag 9 oktober om 11.00 uur
                       zaterdag 12 oktober om 14.30 uur
Entree: 4 t/m 18 jaar €5, volwassenen €10,00, donateurspas GLK en
            Museumkaart zijn niet geldig – reserveren is noodzakelijk
Informatie en entreetickets: www.glk.nl/cannenburch
Voor meer informatie over de toegankelijkheid op onze kastelen zie: www.glk.nl/toegankelijk-voor-iedereen

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: