Nieuws van korfbalvereniging Regio ’72

door | sep 3, 2024 | Nieuws

Kom je ook met ons trainen?

De kangoeroes zijn ook weer begonnen. Afgelopen zaterdag 31 augustus was voor de kangoeroes de eerste training buiten op ons sportpark. Elke zaterdag van 10 uur tot 11 uur trainen onze jongste leden. Er worden diverse spelletjes gedaan en het balgevoel wordt natuurlijk geoefend.

Kinderen vanaf 3 t/m 6 jaar zijn van harte welkom om een keer mee te trainen! 🙂

Foto’s: eigen

Regio’72 opent vernieuwd clubhuis.

Het vernieuwde clubhuis van korfbalvereniging Regio ’72 is op zaterdag 31 augustus officieel geopend. De hele dag stond in het teken van korfbal. Er werden oefenwedstrijden gespeeld door alle teams, er waren de hele dag snacks en panini’s en ook dankzij de prijzen die door onze sponsoren beschikbaar zijn gesteld was het rad van fortuin een groot succes.  Ook de kinderen vermaakten zich de hele dag op de springkussens.

Maar de dag stond ook in het teken van de opening van het vernieuwde clubhuis. In 1995 opende Regio’72 hun sportpark aan de Zichtstede na jarenlang op het Ireneveld te hebben gespeeld. Bijna 30 jaar later was het tijd voor vernieuwing. De kantine had een opfrisbeurt nodig en zo geschiedde. Afgelopen jaar is er druk gewerkt om de kantine te verduurzamen, te vernieuwen en te optimaliseren door vrijwilligers en diverse bedrijven die ook sponsor zijn van Regio ’72.

Ilse Heideveld, voorzitter van Regio’72, nam het woord en bedankte alle vrijwilligers en sponsoren die geholpen hebben. Speciale dank gaat uit naar de maandagploeg van Regio’72. Zij hebben in de tijd van de verbouwing veel werk verzet, van slopen tot schilderen. Eigenlijk was niks te gek voor deze ploeg. Naast elke maandag zijn zij ook maandenlang de hele woensdag druk bezig geweest. Zij werden deze dag dan ook extra in het zonnetje gezet onder luid applaus van alle bezoekers. Hiermee werd het prachtig vernieuwde clubhuis officieel geopend.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: