Wie zou er nu niet BIJ zo’n vereniging willen? Op donderdag 5 september van 18:00 tot 18:45 houdt het kinderkoor de Vriendjes en Vriendinnetjesavond.

door | sep 2, 2024 | Nieuws

Foto’s: eigen
Kom erBIJ! Dat was het thema waarmee Zangvereniging Zang en Vriendschap, zowel jong en oud, meeliep in de optocht van het Emsterfeest (en waar ze ook de 1e prijs mee verdienden). Wie zou er nu niet BIJ zo’n vereniging willen?
De woensdag voor de Emsterfeestoptocht heeft de vereniging nog een grandioze jubileumshow gegeven in de Emsterfeesttent in Emst. Alle vijf de koren lieten zich van hun beste kant horen. En een vereniging die de koninklijke erepenning mag ontvangen voor hun honderd -arig jubileum zegt ook wel iets! Maar aan alle feestvreugde komt een eind en komende week beginnen de eerste repetities alweer voor het concert half november samen met de Harmonie Prins Bernard uit Emst.
 Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn dan welkom om eens te zien/horen hoe leuk zingen is. Zij zingen dan o.a. liedjes van Kinderen voor Kinderen, maar ook “Europapa” van Joost Klein. Vinden ze het wat eng alleen? Vriendjes of vriendinnetjes mogen gerust mee!
Als u nu denkt dat lijkt mij ook leuk om op zo’n podium te staan dan is nu het moment om de stoute schoenen aan te trekken en donderdag 5 september in de Hezebrink langs te gaan. Van 19:00 tot 20:15 zijn volwassenen welkom bij het Gemend koor en/of van 20:30 tot 21:45 bij Song and Relation. Vraag in de huiskamer van de Hezebrink naar Willia of Oscar en zij zullen u de weg wijzen.
Mocht u eerder informatie willen dan kunt u bellen met Willia 0625425429 en mocht u komende donderdag verhinderd zijn: u u mag tijdens een oefenavond altijd langskomen. Meer informatie is ook te lezen op de website www.zangenvriendschapemst.nl.  Zien we u donderdag?

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: