Planning popquizzen Achterin de Platenkast najaar 2024

door | aug 23, 2024 | Evenementen, Nieuws

Achterin de Platenkast heeft de planning van haar popquizzen voor het komende najaar bekend gemaakt. Voor de laatste keer, want in mei 2025 organiseren zij hun allerlaatste popquiz ooit. Maar dit seizoen gaan ze er nog één keer vol tegenaan. En dat begint op zondag 8 september met de inmiddels uitverkochte popquiz bij Eureka in Epe.

Maar op zondag 6 oktober 2024 staan zij alweer in De Wieken in Vaassen. Met een bijzondere editie dit keer. De basis is hetzelfde: leuke, diverse themarondes die muzikaal alle kanten op gaan. Maar Achterin de Platenkast neemt de deelnemers dit keer ook mee op reis, langs plaatsen die belangrijk waren in de geschiedenis van de popmuziek

Vrijdagavond 15 november staan ze vervolgens traditiegetrouw in Tapperij Teun in Wapenveld en het najaar sluiten zij af op zondag 15 december af in de Blue Sky in Emst. Niet met de gebruikelijke 90’s & 00’s popquiz, maar een quiz die volledig in het teken staat van de jaren ’80. Na de jaarwisseling trappen zij het nieuwe jaar af op zondag 12 januari 2025 met een popquiz op een nieuwe locatie: het clubhuis van sv Vaassen. Tegen die tijd zal dan ook de planning van hun allerlaatste quizzen bekend zijn.

Op zondag starten ze altijd om 14.00. Op vrijdagavond begint het om 20.00. De inschrijving is inmiddels geopend. Je kunt je aanmelden met een team van maximaal 5 personen door een e-mail te sturen naar popquiz@achterindeplatenkast.com, of een bericht achter te laten via hun Facebook of Instagram.

Foto: Léon Durville

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: