Monuta reikt cheque uit aan Hospice Casa Vera in Epe.  

door | aug 21, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto Monuta

Epe 15 augustus – Hospice Casa Vera ontving van Monuta een gift van 500 euro voor het opknappen van de terrassen van de gastenkamers. Dit initiatief is één van de ‘Gebaren van Monuta’ die de organisatie via haar medewerkers jaarlijks beschikbaar stelt. Al meer dan 100 jaar staat Monuta klaar voor de lokale samenleving. Daarom konden medewerkers plannen indienen voor steun aan initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare.

Rianne Lenselink uitvaartverzorger licht toe: “Het is zo belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Alle collega’s hebben hetzelfde Monuta-DNA: we doen er alles aan om er te zijn voor mensen op een impactvol moment in het leven. Niet alleen tijdens een afscheid. Maar ook als het nog niet zover is, of als zij al afscheid hebben moeten nemen van een dierbare in het verleden. Het is als medewerkers heel bijzonder dat wij van onze werkgever zo’n lokaal gebaar kunnen doen en zo samen een bijdrage leveren.”

Erna van Roekel, coördinator Hospice Casa Vera, is erg blij met de steun. De terrassen voor de gastenkamers konden wel een opfrisbeurt gebruiken. Het bedrag is dan ook zeer welkom. Voor de gasten en hun families is het fijn om een fleurig uitzicht naar buiten te hebben. Dankbaar voor dit mooie gebaar zodat wij de 3 terrassen kunnen voorzien van gevulde bloembakken. Zorgen doen we samen voor onze gasten.

 

Over Monuta

Monuta is dé afscheidsspecialist. Opgericht in 1923 zet zij zich al meer dan 100 jaar in met dezelfde missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken. Zij gelooft in openheid en eerlijkheid over afscheid. Over mogelijkheden, kosten én over wat je zelf eigenlijk wilt voor je eigen afscheid. Jaarlijks verzorgt Monuta ruim 14.000 persoonlijke uitvaarten en in totaal biedt zij meer dan 1,5 miljoen mensen financiële zekerheid met haar uitvaartverzekering. Ruim 120 opgeleide Register Uitvaartverzorgers staan mensen in het hele land bij. Monuta heeft 3 eigen begraafplaatsen en 7 crematoria en is partner in nog eens 6 andere. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: