4×4 CUP van S.V. Wissel, smaakt naar meer!

door | jul 12, 2024 | Nieuws, Sport

Bijgevoegde foto: Edwin Fennema

 

Na een aantal jaren van stilte vond er zaterdag 6 juli weer een 4×4 toernooi plaats. Teams bestaande uit 4 tot max 6 spelers in de leeftijdscategorieën van 7 & 8, 9 & 10 en 11 & 12 jaar gingen de strijd met elkaar aan op de divers veldjes.

Het weer zat gelukkig mee en al gauw heerste er een gezellige bedrijvigheid op de velden. Veel toeschouwers genoten van het spel en juichten hun team aan. Ieder team speelde ook een aantal wedstrijden in de grote opblaasbare voetbalarena.

Het was erg gezellig en de organisatie is blij met het verloop van de dag. Volgend jaar vind de 4×4 cup weer plaats, maar dan een stukje groter en met nog meer teams geeft de organisatie aan. Misschien wordt er dan ook een extra leeftijdsklasses toegevoegd? S.v. Wissel bedankt de vele deelnemers, de vrijwilligers en de sponsors voor hun inzet en support. Tot volgend jaar.


Meetrainen bij S.V. Wissel? Dat kan ook!
Kun je niet wachten en wil je eerder lekker voetballen, dan kan dat natuurlijk. Train mee met één van de jeugdteams van S.V. Wissel? Iedereen is welkom. De jeugdcommissie van S.V. Wissel heeft onlangs de samenwerking gezocht met de landelijke Jeugdvoetbalopleiding om elk jeugdteam van de vereniging, ongeacht niveau of leeftijd, op dezelfde manier training te geven. Naast de voetbaltechnische aanpak staat bij deze voetbalvereniging in het Eper buurtschap een ander aspect als een paal boven water: bij S.V. Wissel maak je vrienden voor het leven. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar jeugdcommissie@svwissel.nl

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: