Aroma, dat is het resultaat van verse Italiaanse producten, ervaring, kennis, en passie.
Langere tijd hebben wij in Vaassen op iets nieuws moeten wachten nadat restaurant “de Leest” haar deuren sloot. Afgelopen zaterdag was het dan zover en waren wij van Vaassen Actief bij de opening van restaurant Aroma.
Chef Pasquale is geboren en opgegroeid in de regio Lazio ten zuiden van Rome. Hij voert de witte brigade aan. Elisa Leune, die het grootste deel van haar leven in Italië woonde, wordt het gezicht aan de voorkant.
Pasquales keuken zal zich focussen op Italiaanse ambachtelijke technieken die tot verfijning op het bord leiden. Dit betekent dat hij alleen maar gebruik maakt van de beste Italiaanse ingrediënten en – vanzelfsprekend – Nederlandse producten uit de regio. “Die huwen op harmonische wijze tot eigen creaties in onze keuken.”
Een Italiaanse keuken en met dit concept wil restaurant Aroma een inspirerende reis bieden door Italië!
Cynthia maakte voor Vaassen Actief de volgende foto impressie…