Inwoners worden uitgenodigd voor burendag 28 september in Emst

door | sep 20, 2024 | Nieuws

Dit wordt georganiseerd door de werkgroep Het Veld, Emster Belang en de Hezebrink. De inloop is om 14.00 uur en de wethouder Maarten Heere zal om 14.30 uur de aftrap nemen. De muziek van de Prins Bernard zal om 13.15 uur een rondje door het dorp lopen en eindigen bij het Veld achter de Hezebrink.

Inmiddels zijn we begonnen met de aanleg van dit veld  het om te toveren tot een mooie ontmoetingsplek voor jong en oud. Om deze start te vieren, na een eerste voornemen dat begon in 2010 en eindelijk navolging heeft gekregen.

Tevens heeft het Emster Belang nooit zijn 75 jarig bestaan kunnen vieren en is dit gecombineerd met deze dag. Ook de Hezebrink heeft een nieuwe start gemaakt door geheel en alleen met vrijwilligers dit dorpshuis draaiende te houden. Dit is een giga monsterklus en hoe fijn zou het zijn dat er uit zo’n dag meer mensen op zouden staan om zich aan te melden als vrijwilliger. Maar ook gewoon om anderen te ontmoeten en in gesprek te gaan en wellicht nieuwe mensen te leren kennen.

Ook  het Emster Belang hoort graag ideeën van de inwoners.

Bekijk hier de flyer van Burendag: Flyer 28 september 2024 burendag

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: